ADD-ON Behandlingar

BOKA TID

Kan endast bokas som tillval till din ordinarie ansiktsbehandling

Guldmasken 120:-
Lägg till guldmasken som tillval i din ansiktsbehandling. Den ger extra lyster, näring, återfuktning och fyllighet i huden, anti age.

Ögonbehandling 120:-
Lägg till som tillval i din ansiktsbehandling. En härlig ögonbehandling som minimerar kråksparkar och svullna ögon. Två pads indränkta i ett spänstgivande vitaminserum. Denna intensiva ögonbehandlings mask läggs på under ansiktsmasken.

Ampull, 99:-
Lägg till en närande ampull i din ansiktsbehandling som ger effekt direkt! Vi har 12 olika att välja i mellan och passar alla hudtyper.

Fotmassage 15 min, 300:-
Himmelsk fotmassage med kram och olja från Maria Åkerberg.

Algmask Peel Off, 140 :-
En härlig och lyxig ekologisk Peel of spirulina algmask som ger huden näring, aminosyror, antioxidanter och återfuktning. Algmasken lämnar din hud strålande. Avslutas med dag/nattkräm och ögonkräm.

Nannic NBE 500, 295:-
Lägg till NBE 500 i din ansiktsbehandling, en ljuvlig varm och skön behandling där du ser resultat direkt. Du får ett ansiktslyft och en omedelbart ny lyster och föryngrat utseende. NBE 500 slussar ned anti age serum på djupet och arbetar med radiofrekventa vågor som stimulerar din kollagen och elastinförbrukning, fettreducerande (dubbelhaka) och ökar cellförnyelsen. 15 min

Portömning Extra, 200:-
Har du mycket pormaskar kan du lägga till extra 15 min djuprengöring

Milier Borttagning, 200:-
Jag tar bort Milier med kanyl, 15 min

Frans & Brynfärg med brynplock, 200:-
Frans och brynfärg med plock. Vi kommer överens om färg eller så ser jag till att den passar dig om du ej gjort det förut.

Frans eller Brynfärg, 120:-
Frans eller Brynfärg. Säg till på plats vilken du vill ha.

Formning av Bryn, 120:-
Lägg till formning av bryn till din behandling.
Jag fixar dina ögonbryn i en fin form.