PINK AGING Treatment 💗

💗PINK AGING Treatment💗

Ansikte och hals, 60 min.

PINK AGING Treatment är en ny, unik och den effektivaste behandling mot åldrande som kliniken erbjuder. Denna behandling finns endast här. PINK AGING Treatment är en trippelbehandling som jobbar på hudens olika lager och med tre olika tekniker för bästa resultat för hudföryngring.

RF ( radiofrekvens) microneedling och en dermatologisk rosa cocktail som består av 56 aktiva komponenter hjälper att förbättra vitaliseringen av fibroblastceller, som är de grundläggande strukturella ramarna för hudens fasthet och elasticitet.

Resultatet tillför ett micro-botox för förbättrad vitalitet, jämnare hudton och ger Dig en yngre, slätare och fräschare hud med mer lyster. Fantastisk behandling med tre tekniker som jobbar på hudens olika lager för maximal hudföryngring. Slutresultatet kan ses efter 4-6 mån.

1 behandling om du vill ha en uppfräschning och lyster. Serie av 3-5 behandlingar för mer djupgående och långvarigt resultat. Intervall var 4 vecka. Man bör undvika sol närmsta veckan efter behandling.

1 behandling 2995kr 60 min

3 behandlingar 7500kr

5 behandlingar 9000kr

Lägg till PINK AGING lösning i din vanliga microneedling: 500kr extra.

Utförande: rengöring, peeling, RF, microneedling med Pink aging avslutande lugnande sheetmask.

Behandling görs på ansikte och hals men dekolletage går utmärkt att behandla: 400 kr extra per behandling.

Kontraindikation: eksem, herpes, rosacea, mycket känslig hud, graviditet, amning.

BILD: Före och efter 5 behandlingar på en av mina kunder. Käk och halsparti har stramats upp och förbättrats avsevärt.