PINK AGING Treatment 💗

💗PINK AGING Treatment💗

Ansikte och hals, 60 min.

PINK AGING Treatment Àr en ny, unik och den effektivaste behandling mot Äldrande som kliniken erbjuder. Denna behandling finns endast hÀr. PINK AGING Treatment Àr en trippelbehandling som jobbar pÄ hudens olika lager och med tre olika tekniker för bÀsta resultat för hudföryngring.

RF ( radiofrekvens) microneedling och en dermatologisk rosa cocktail som bestÄr av 56 aktiva komponenter hjÀlper att förbÀttra vitaliseringen av fibroblastceller, som Àr de grundlÀggande strukturella ramarna för hudens fasthet och elasticitet.

Resultatet tillför ett micro-botox för förbÀttrad vitalitet, jÀmnare hudton och ger Dig en yngre, slÀtare och frÀschare hud med mer lyster. Fantastisk behandling med tre tekniker som jobbar pÄ hudens olika lager för maximal hudföryngring. Slutresultatet kan ses efter 4-6 mÄn.

1 behandling om du vill ha en uppfrÀschning och lyster. Serie av 3-5 behandlingar för mer djupgÄende och lÄngvarigt resultat. Intervall var 4 vecka. Man bör undvika sol nÀrmsta veckan efter behandling.

1 behandling 2995kr 60 min

3 behandlingar 7500kr

5 behandlingar 9000kr

LÀgg till PINK AGING lösning i din vanliga microneedling: 500kr extra.

Utförande: rengöring, peeling, RF, microneedling med Pink aging avslutande lugnande sheetmask.

Behandling görs pÄ ansikte och hals men dekolletage gÄr utmÀrkt att behandla: 400 kr extra per behandling.

Kontraindikation: eksem, herpes, rosacea, mycket kÀnslig hud, graviditet, amning.