Om Salongen

“Den enda Auktoriserade Hudterapeuten och SHR anslutna salongen i Kungsängen och i Upplands-Bro kommun med två internationella examen; ITEC och Cidesco samt Gesällbrev. För kvalitetssäkring och din trygghet!”

Wellness Sthlm Skin Clinic är en personlig och professionell hudvårdsklinik strax utanför Kungsängen Centrum som jobbar mycket med resultatinriktad hudvård. Jag som ägare heter Karin Arrhenius och är Aukt.Spa och Hudterapeut med specialistkompetens. Jag tog examen 2017 från Hudvårdshögskolan IBS. Jag har även internationell examen i CIDESCO och ITEC samt innehar gesällbrev i hudterapeutyrket. Jag är även utbildad folhälsovetare (fil.kand Mälardalens Högskola 3 år).

Hos mig är mottot att ge professionell service och förbättra Din hudhälsa. Här hänger du av vardagsstressen utanför dörren och Din tid hos mig är värdefull, det ska kännas avkopplande och där du som kund står i fokus med en längtan att återvända. Det är viktigt att gå till en salong som är ansluten till SHR för kvalitetssäkring, gedigen utbildning, behandlingskadeförsäkring, etiska regler. Det är en trygghet för dig som kund. Så leta efter SHR emblem när du väljer salong.

         

Jag arbetar och är certifierad återförsäljare för hudvårdsmärkena Maria Åkerberg, Exuviance & Babor. Jag arbetar mycket med avancerad apparatur Microneedling, CryoAlfa, Nannic NBE 500 och Cellulitreducering LPG.
Jag har min hudvårdsklinik bredvid min bostad på tomten i ett litet vitt hus (kundtoalett finns självklart). Tidigare hade jag kliniken i Vasastan/Kungsholmen 2007-2016. Men startade om verksamheten efter utbildningen vid hemmet för att få mer tid med familjen.

     

För mig är det viktigaste att du som kund blir omhändertagen på bästa sätt. Service och hygien är något som jag värdesätter högt i mina behandlingar. Med gedigen erfarenhet i branschen erbjuds du som kund professionell och modern skönhetsvård.Ni är alltid välkomna att kontakta mig på telefon eller epost om du har frågor. Boka gärna via vår internetbokning eller kika runt här på hemsidan för mer utförlig information om våra behandlingar och produkter. Hos mig finns behandlingar och produkter som passar alla.

Följ gärna salongen på instagram/Facebook @wellnessthlm.

VARMT VÄLKOMMEN!
Karin Arrhenius
Aukt. Hudterapeut