Om Salongen

⭐️NOMINERAD TILL ÅRETS NYETABLERING 2018, av Företagarna.

Hudvård med en Plan. Wellness Sthlm Skin Clinic är en personlig & professionell hudvårdsklinik i Kungsängen. Salongen brinner för avancerad hudvård där jag tillsammans med dig och dina förutsättningar guidar dig till just din bästa hudhälsa. Vi hittar en fungerande plan för din hud och budget. Här finns behandlingar för alla.

Jag som äger och arbetar på salongen heter Karin Arrhenius och har drivit salong sedan 2007. Jag är Auktoriserad Spa & Hudterapeut med specialistkompetens. Examen från Hudvårdshögskolan. Innehar internationell examen i CIDESCO, ITEC samt gesällbrev i hudterapeutyrket. Utbildad folkhälsovetare (fil.kand Mälardalens Högskola 3 år).

För mig är det viktigaste att du som kund blir omhändertagen på bästa sätt.Service och hygien är något som värdesätts högt i mina behandlingar.

Jag är ansluten till SHR för kvalitetssäkring, gedigen utbildning, behandlingskadeförsäkring samt etiska regler. Det är en trygghet för dig som kund. Så leta efter SHR’s emblem när du väljer salong.

         

Certifierad återförsäljare för ekologiska Maria Åkerberg, Exuviance PRO. Jag arbetar mycket med avancerad apparatur och behandlingar PRX-T33, Reverse Peel, Microneedling, CryoAlfa, NBE 1000 och LPG.


Jag har min hudvårdsklinik bakom min bostad på tomten i ett litet vitt hus. Tidigare hade jag kliniken i Vasastan/Kungsholmen, men startade om verksamheten i Kungsängen för att få mer tid med familjen.

Du är alltid välkommen att kontakta mig på telefon eller epost om du har frågor. Hos mig finns behandlingar och produkter som passar alla.

Följ gärna salongen på instagram/Facebook @wellnessthlm

VARMT VÄLKOMMEN!
Karin Arrhenius
Auktoriserad Hudterapeut

Hittar du ingen ledig tid, kontakta:

Tel: 0762051563, info@wellnessthlm.se