Om Salongen

⭐️NOMINERAD TILL ÅRETS NYETABLERING 2018, av Företagarna.

Wellness Sthlm Skin Clinic är en personlig hudvårdsklinik strax utanför Kungsängen Centrum. Jag jobbar mycket med resultatinriktad hudvård. Jag som äger verksamheten heter Karin Arrhenius och är aukt. hudterapeut med specialistkompetens. Jag tog examen 2017 från Hudvårdshögskolan IBS i Kungsholmen. Jag har internationell examen i CIDESCO och ITEC samt innehar gesällbrev i hudterapeutyrket. Jag är även utbildad folkhälsovetare (fil.kand Mälardalens Högskola 3 år).

Hos mig är mottot att ge professionell service och förbättra Din hudhälsa. Det är viktigt att gå till en salong som är ansluten till SHR för kvalitetssäkring, gedigen utbildning, behandlingskadeförsäkring samt etiska regler. Det är en trygghet för dig som kund. Så leta efter SHR’s emblem när du väljer salong.

         

Jag arbetar och är certifierad återförsäljare för hudvårdsmärkena Maria Åkerberg, Exuviance & Babor. Jag arbetar mycket med avancerad apparatur Microneedling, CryoAlfa, Nannic NBE 1000, Derma F och Cellulitreducering LPG.


Jag har min hudvårdsklinik bredvid min bostad på tomten i ett litet vitt hus. Tidigare hade jag kliniken i Vasastan/Kungsholmen 2007-2016. Men startade om verksamheten vid hemmet för att få mer tid med familjen.

För mig är det viktigaste att du som kund blir omhändertagen på bästa sätt. Service och hygien är något som jag värdesätter högt i mina behandlingar. Med gedigen erfarenhet i branschen erbjuds du som kund professionell hudvård.

Du är alltid välkommen att kontakta mig på telefon eller epost om du har frågor. Hos mig finns behandlingar och produkter som passar alla.

Följ gärna salongen på instagram/Facebook @wellnessthlm.

VARMT VÄLKOMMEN!
Karin Arrhenius
Aukt. Hudterapeut

Tel: 0762051563, info@wellnessthlm.se