Wellness Sthlm Skin Clinic är en personlig och avkopplande professionell hudvårdsklinik strax utanför Kungsängen Centrum. Jag som ägare heter Karin Arrhenius och är aukt. Spa och Hudterapeut. Jag tog examen 2017 från Hudvårdshögskolan IBS.  Hos mig är mottot att ge proffesionell service och förbättra Din hudhälsa. Här hänger du av vardagsstressen utanför dörren och Din tid hos mig är värdefull, det ska kännas avkopplande och där du som kund står i fokus med en längtan att återvända.

Vi har inga medlemskap utan alla är välkomna och får samma prisvärda behandlingar, erbjudanden och 100% service i en mysig proffesionell miljö.

Jag arbetar och är certifierad återförsäljare för hudvårdsmärkena Maria Åkerberg, Exuviance & Babor. Jag arbetar också med apparatur från Nannic NBE 500 och Cellulitreducering LPG.

För kvalitetssäkring, etiska regler samt trygghet för dig som kund är jag även medlem i SHR. Har  även internationell examen i  CIDESCO och ITEC samt innehar gesällbrev i hudterapeutyrket. Jag är även utbildad folhälsovetare (fil.kand)

Jag har min hudvårdsklinik bredvid min bostad på tomten i ett litet vitt hus (kundtoalett finns självklart). Tidigare hade jag kliniken i Vasastan sedan 2007. Men flyttade verksamheten närmare hem för att få mer tid med familjen.

För mig är det viktigaste att du som kund blir omhändertagen på bästa sätt. Service och hygien är något som jag värdesätter högt i mina behandlingar. Med gedigen erfarenhet i branschen erbjuds du som kund professionell och modern skönhetsvård.

Ni är alltid välkomna att kontakta mig på telefon eller epost om frågor, boka gärna via vår internetbokning eller kolla runt här på hemsidan för mer utförlig information om våra behandlingar och produkter. Hos mig finns behandlingar och produkter som passar alla.

VARMT VÄLKOMMEN!

karin

shrBildresultat för www.cidescoBildresultat för itec diploma

Karin Arrhenius (Aukt. Hudterapeut)