Pedikyr

BOKA TID

Pedikyr med Lack 60 min, 650:-
Pedikyr utan Lack 50 min, 595:-
För dig som vill ha mer hud och nagelarbete på dina fötter.
Underbar behandling för dina fötter.
Med Maria Åkerbergs lyxiga produkter i fotbad, olja och fotkräm blir fötterna mjuka, lena och snygga. Filning och borttagning av förhårdnader med credohyvel och nagelarbete.
Välgörande, avkopplande fot- och underbensmassage med vit choklad balm och olja där ben och fötter återfår sin energi. Nagelacket Mavala medtages hem. Värde 59kr

SPA Pedikyr med Lack, 60 min 650:-
SPA Pedikyr utan Lack, 50 min 595:-
För dig som vill göra en lätt uppfräschning. Underbar lyxig behandling för trötta fötter. Behandlingen börjar med en härlig doftande peeling av aprikoskärnor och grapefrukt/kanel som skrubbar bort döda hudceller och förbereder huden för kommande produkter.
Sedan får dina fötter ett lyxigt och roligt geléfotbad som omfamnar din fötter. Med Maria Åkerbergs lyxiga produkter i fotbad, olja och fotkräm blir fötterna mjuka, lena och snygga.
En fotinpackning gör trötta och torra fötter pigga och som nya. Välgörande, avkopplande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi. Nagelacket Mavala medtages hem. Värde 59kr.

Fotmassage 20 min, 350:-
Underbar massage för trötta och stela fötter. Med lyxiga varma oljor från Maria Åkerberg samt varma stenar masseras fötterna och underben som nya. Avslutas med Maria Åkerbergs fotkräm som förhindrar förhårdnader och är välgörande för huden.