Ansiktsbehandlingar Exuviance PRO/ Maria Åkerberg🍃

BOKA TID

Säsongens Ansiktsbehandling. ”Winter Glow” 75 min. 1495:- ❄️

Behandlingen inleds med dubbelrengöring och aha peeling av mjölksyra, där döda hudceller avlägsnas. Portömning med effektiva ultraljudspeeling Derma F. En passande eko balm tillsätts för inför underbar ansiktsmassage med Gua Sha verktyg och händer. Ovanpå appliceras en effektiv fuktmask som ger fukt och lyster.

Avslutningsvis efter rengöring läggs ” Bionic Tonic Pads” Produkten har en helt unik sammansättning och är fullmatad med verksamma ingredienser: PHA, Bionic PHA, C- och E-vitamin, växtextrakt från grönt te, alger, gurka, pepparmynta och grapefrukt. De serumindränkta padsen boostar huden med fukt, stärker hudens barriär och ger efterlängtad ny lyster i vintertid.

Frans eller brynfärg med plock ingår!

Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Rengöring dubbel Hudanalys Peeling(Aha mjölksyra pensling) Ånga Portömning med Derma f Frans eller brynfärg Brynplock Eko Balm Massage ansikte, dekolletage och axlar med Gua Sha Ansiktsmask Bionic tonic pads Avslutande produkter och ögonkräm + recept och råd för din hudBoka

Ansiktsbehandling Classic 60 min 1295 kr

Passar alla hudtyper och hudtillstånd. En klassisk avkopplande, djuprengörande ansiktsbehandling som ger ny lyster och näring för din hud. Jag anpassar produkterna efter din hud och vad den behöver.

DubbelRengöring
Hudanalys
Peeling (Aha syra pensling)
Ånga
Portömning
Massage, ansikte och axlar
Ansiktsmask
Avslutande produkter: serum, dag/nattkräm och ögonkram

+ rekommendation av produkter

🍃Pure Cell Treatment🍃 75 min 1695:-

Levande stamceller från rosenrot som gör underverk för din hud. Ekologiska Maria Åkerberg är först i världen med denna behandling.

Den uppbyggande effekten av stamcellerna ger ett omedelbart synligt resultat på huden; men dagen efter en behandling; är den främsta anledningen till att Pure Cell Treatment har blivit så otroligt populär.

I Pure Cell Treatment ingår: dubbelrengöring, aha peeling, portömning, levande stamceller, uppstramande ansiktsmask och massor med skön massage på ansikte, axlar, händer och armar!🙌 Behandlingen passar alla olika hudtyper och hudtillstånd.

🍃Detta gör Pure Cell Treatment på din hud: • Ökar cellförnyelsen •Minimerar linjer och rynkor • Ger både omedelbara och långsiktiga resultat • Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga • Skyddar huden mot fria radikaler • Stimulerar kollagenproduktionen • Bygger upp hudens skyddande syramantel • Ger lyster • Påskyndar reparationssystemet i huden • Ökar vitalitet och spänst

Jag rekommenderar en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var 6:e vecka, kompletterad med en bra hudvårdsrutin hemma.

Ansiktsbehandling Guld +Frans/brynfärg, 75 min 1595:-

En ansiktsbehandling med guldkant. Här får du en skön avslappnande och djuprengörande ansiktsbehandling med frans och brynfärg.
Anpassar behandlingen till din hud.

Dubbel Rengöring
Hudanalys
Peeling(Aha syra pensling)
Handpeeling med aha syra
Ånga
Portömning
Frans och Brynfärg med brynplock
Massage, ansikte, dekolletage och axlar
Ansiktsmask och handmask
Avslutande produkter och ögonkräm

+rekommendation av prod

Ansiktsbehandling Platina + Frans/brynfärg, 90 min 1795:-

Ultimata lyxen och avkopplingen i 90 min med allt din hud behöver. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. En unik och lyxig avkopplande, djuprengörande behandling. En riktig askungebehandling🌟

DubbelRengöring
Hudanalys
Peeling (Aha syra pensling)
Peeling på händer och handmask
Ånga
Portömning med Derma f
Frans och Brynfärg med brynplock
Massage, ansikte och dekolletage
Sheetmask som ger ”fukt/lyster/
Fotmassage
Avslutande produkter: serum, dag/nattkräm och ögonkräm
+ rekommendation av produkter

A.C.N.E, 60 min 1295:-
Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, vita och svarta pormaskar, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Här jobbar vi med djuprengöring, salicylsyra, Derma F och återfuktning och reparerande serum. Kan göras enstaka men för bäst resultat rekommenderas ca 4-6 behandlingar med 4 veckor mellanrum med rekommenderad hudvårdsrutin hemma. 

INGÅR:
DubbelRengöring
Hudanalys
Aha peeling/enzym med salicylsyra boost
Ånga 
Portömning och även med Derma F
C vitamin
Lermask

Ansiktsbehandling Ungdom, 45 min 990:

Ansiktsbehandling Ungdom

Den behandlingen är skapad för dig, som är under 20 år med tonårshud. En behandling som anpassas efter tonåringens speciella och individuella behov med extra djuprengöring av acne, pormaskar eller torr och känslig hud. Vi gör en analys av din hud för att se hur den mår. Därefter fokuserar vi på porrengöring för att ge huden en ren och fräsch känsla. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst sköter om din hud hemma.

Dubbelrengöring
Hudanalys
Peeling (Aha syra pensling)
Ånga
Portömning
Ansiktsmask
Avslutande produkter: serum, dag/nattkräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling Hudanalys, 20 min 295:-
Rengöring av huden. Jag undersöker hudtyp och hudtillstånd för att kunna ge dig råd och tips hur du ska sköta din hud på bästa sätt. Vi går igenom hur du ska sköta din hudvårdsrutin hemma med rekommenderade produkter och ev. behandlingar. Hudanalysen avslutas med serum dag/nattkräm och ögonkräm.

Om du köper produkter för minst 1300 kr får du hudanlaysen på köpet.