Hudvårdsmärken

          

Jag arbetar proffesionellt med produkter och märken som jag själv som Aukt.Hudterapeut tycker om och står för. Hos mig kan du köpa hudvårdsprodukter och få proffesionell rådgivning samt hudanalys för att få din hud att se, känna och må sitt bästa.

MARIA ÅKERBERG Är ett svensk ekologiskt märke som arbetar djupt i huden. Med fina oljor och aktiva ingredienser från naturen ger önskad effekt på huden. Fina och härliga produkter som verkligen ger resultat. Naturens krafter ger frisk och sund hud!

EXUVIANCE PRO är ett effektivt amerikanskt märke där man arbetar med svaga syror i produkterna bla AHA och PHA. Vi har produkter för både ansikte och kropp. Mycket aktiva ämnen och fukt från forskning och naturen går ned på djupet i huden och ger resultat och effekt. Passar alla hudtyper.

BABOR är ett tyskt märke där hjärtat är de kända exklusiva ampullerna. Ampullerna är ett koncentrat med mer aktiva ingredienser än ett serum samt går ned djupare i huden och ger maximal effekt beroende på vad du vill behandla och vilken effekt du vill ha. Salongen jobbar med märket i ansiktsbehandlingar och i SPA behandlingar från BABOR.