LPG LIPOMASSAGE, CELLULITMASSAGE – ÖVERLÄGSEN METOD

 15% rabatt på alla LPG paket

Obs: Vi ger ej öppet köp/retur på lpg-paket, paketen gäller ett år från inköpsdatum.

Vi använder Cellu M6 Integral, LPG-behandling med Cellu M6 Integral är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ta bort besvärande fettdepåer, reducera slapp hud, strama åt huden, ger dig en slätare och spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. LPG lipomassage rekommenderas efter ex, fettsugning. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, fettförbränningen ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter. Det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA. 

Cellu M6 Integral stimulerar och skulpterar Din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Du får en välgörande djupmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär Du en kroppstrumpa.

 

Endermologie/Lipomassage®:

- Reducerar överflödigt fett på problemområden
– Reducerar celluliter
– Framhäver kroppens konturer
– Formar & lyfter rumpan
– Ökar fettförbränningen
– Slimmar figuren
– Ökar hudens elasticitet och spänst
– Ökar lymfdräneringen
– Ökar blodcirkulationen
– Är ett ypperligt komplement till kosmetiska operationer
– Lindrar muskel och ledvärk (Fibromyalgi)

Hur går behandlingen till & Hur länge håller resultaten?

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1-2 gång/månad.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bieffekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

Att tänka på vid LPG behandling:

-Att det inte är permanent vid exempelvis en viktökning
– Du ser inte resultat efter första behandlingen, utan det krävs 14-20 behandlingar beroende dina problemområden.
– Kontraindikationer: Vi behandlar ej om du har hjärtsjukdom, cancer, infektion, inflammation, feber, gravid.

Inga bieffekter & LPG-terapeuter med utbildning och stor erfarenhet: Wellness Sthlm Skin Clinic har haft LPG som utbud sedan 2009 och utfört ca 8000 behandlingar. Jag är en diplomerade LPG terapeut och är alltid uppdaterade med de nya teknikerna Jag har många nöjda kunder som även återkommer år efter år eller går kontinuerligt. Hos mig kan du känna dig trygg och jag  anpassar och gör ett personligt LPG program som passar din kropp och ditt slutgiltiga resultat. Välkommen med din bokning!