NANNIC NBE 500 (Ansiktslyft)

BOKA TID

NBE 500 Provbehandling 30 min, 475:-
Prova på en kort men skön, värmande behandling med NBE 500. Här jobbar man med radiovågor som gör att serumet slussas ned på djupet i huden och som är läkande. Reducerar rynkor och linjer, acne, rosacea och ökar hudens kollagentillverkning. Ger ny lyster, bygger upp huden inifrån och du ser resultat direkt. Lägg gärna till den sköna peel off Algmasken. Den återfuktar och ger huden näring. Finns som tillägg i bokningslistan. För resultat som varar länge rekommenderas kur och upprepande behandlingar.

NBE 500 Ansikte & Hals 60 min, 850:-
En härligt skön, värmande behandling med NBE 500, Här jobbar man med radiovågor som gör att serumet slussas ned på djupet i huden och som är läkande. Reducerar rynkor och linjer, acne, rosacea och ökar hudens kollagentillverkning. Ger ny lyster, bygger upp huden inifrån och du ser resultat direkt. Lägg gärna till den sköna peel off Algmasken. Den återfuktar och ger huden näring. Finns som tillägg i bokningslistan. För resultat som varar länge rekommenderas kur och upprepande behandlingar.

NBE 500 Ansikte & Hals Total + Algmasken 80 min 1100:-
En längre varm och lyxig behandling där du ser resultat direkt. De varma radiovågorna slussar ned serum ned i huden som vi arbetar med. Reducerar rynkor och linjer, acne, rosacea och ökar hudens kollagentillverkning. NBE 500 är läkande och stimulerar kollagen/elastin produktionen samt cellförnyelsen. En härlig och lyxig ekologisk Peel of spirulina algmask som ger huden näring, aminosyror, antioxidanter och återfuktning. Algmasken lämnar din hud strålande. För resultat som varar länge rekommenderas kur och upprepande behandlingar.

Paket NANNIC NBE 500

NBE 500 Ansikte & Hals, 60 min
5 gånger: 3250:-
10 gånger: 5990:-

NBE 500 Ansikte & Hals Total + Algmasken, 75 min
5 gånger: 4250:-
10 gånger: 7990:-