Ryggmassage

Upplev den skönaste Ryggmassagen!Behandlande Massage med både knådande händer och värmande och skön radiofrekvens för stela muskler. 40 gånger så effektiv massage!

Pris: 30 min – 595 kr

Paket 5×30 min – 2500kr

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag.

NBE är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående värmande muskelbehandlingar.

NBE massage i kombo med manuell massage gör att vi kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar.  Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen.

Vad gör NBE Massage?

Går djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättrar immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulerar kollagenproduktion och hyaluronsyra, minskar mjölksyra och slagg.

Kontraindikation: Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

Boka här